بتن دکوراتیو
آنچه در این مطلب می خوانید...
بتن دکوراتیو اکسپوز چیست ؟
تا حالا فکر کردید چه حسی دارد که دری را باز کنید و وارد دنیای دیگری شوید؟ طراحی داخلی آپارتمان با بتن دکوراتیو اکسپوز باعث گردیده ساکنین این خانه با حس تازه ای از فضا روبرو شوند.
سبک مدرن این آپارتمان، باعث رفاه ساکنین شده و به آن ها اجازه می دهد از روزمرگی خود به اینجا پناه بیاورند. ظاهر صنعتی آن با مدل های مد روز و پیشرفت های غیرقابل توصیف بشر در تضاد است. شکوه و جلال این خانه بازتاب رشد فکری و درونیات انسان است. ترکیب سبک معمولی آمریکایی با سبک معماری بتنی باعث شده معماران در بهره گیری از فضا با چالش مواجه شوند. ترکیب این دو سبک، محدودیت های فضا را از بین برده و به افراد اجازه می دهد با این محیط رابطه نزدیکی برقرار کنند.
بین مواد، رنگ ها و سبک های این خانه توازنی برقرار است که طبیعت آرام و متواضعش را منعکس می کند. سادگی به معنای کسل کننده نیست. ترکیب چند سبک به معنای هرج و مرج نیست. در طراحی داخلی با بتن اکسپوز این خانه به نیازهای ساکنین آن که در رده های سنی مختلفی هستند توجه شده. این خانه هم کاربردی است، هم آرامش بخش. اما از حد استاندارد خارج نشده.
این مقاله را از دست ندهید: طراحی دکوراسیون منزل با بتن و چوب
طراحی خانه هنری با بتن اکسپوز (نمایان)
سقف بتنی عریان، نورپردازی های نئون، عناصر مشکی غلیظ، مبلمان امروزی و دکوراسیون مدرن و مینیمال، دست به دست هم داده و این آپارتمان مدرن و طراحی خانه هنری با بتن تزیینی را تشکیل داده اند.
طراحی خانه با بتن دکوراتیو
در این طراحی خانه هنری با بتن دکوراتیو تزیینی سطوح بتنی عریان و بافت های چشمگیر و شاخص، از مهم ترین ویژگی های طراحی داخلی این خانه به شمار می روند. رنگبندی مینیمال این خانه (سیاه، سفید، طوسی)، به رنگ طوسی این سطوح سیمانی جلوه می دهد. فضای اُپن خانه شامل یک پذیرایی با کاناپه های راحتی و بزرگ و میزهای مدرن، یک اتاق غذاخوری با میز چوبی و یک آشپزخانه مینیمال و خلوت می شود. چیزی که ظاهر آپارتمان را جذاب و گیرا می کند، حضور آثار هنری معاصر است.
ترکیب بتن نمایان ، عناصر مشکی و بافت های مختلف در فضای ساده و خلوت اتاق خواب و سرویس های بهداشتی هم تکرار شده. سرویس بهداشتی، از سازه های مرمر و نورپردازی سفید برخوردار است که فضا را روشن تر می کند. در بعضی از نقاط خانه، شاهد استفاده حساب شده از فرش و کفپوش هستیم. این کار، گرما و صمیمیت محیط را بیشتر می کند. طراحی دلباز، چیدمان مدرن، استفاده از مواد و رنگ و وسایل ساده، ترکیب بندی های متوازن و شاخص و غیره، از جمله ویژگی های برجسته در این طراحی خانه هنری با بتن معاصر و زیبا به شمار می روند.
بتن دکوراتیو و آجر
این ساختمان قدیمی که در ابتدا با هدف مونتاژ و نمایش قطعات اتومبیل ساخته شده بود، در طی چند سال اخیر به یک خانه مسکونی نامناسب و غیرقابل سکونت تبدیل شده بود اما به تازگی با کمک یک گروه طراحی حرفه ای، بازسازی و نوسازی شده. این گروه تصمیم گرفتند با طراحی خانه با بتن و آجر دکوراتیو در عین حال که مشکلات ساختاری و داخلی این خانه شگفت انگیز را حل می کنند، یک فضای مسکونی که موجب سلامت روان و الهام بخشیدن به ساکنین می شود نیز به وجود بیاورند.
بعد از عبور از ورودی خانه، که یک فضای انتقالی چوبی و کم ارتفاع است، با محیط بزرگی روبرو می شوید که صنعتی بودن آن چشم را نمی زند. تناسب در اجزای معماری، کم تنوع بودن مصالح و نورپردازی نمایشی، فضایی لطیف و چشم نواز به وجود آورده اما به دلباز و خلوت بودن خانه خدشه ای وارد نکرده.
نقاط کاربردی خانه اعم از رختشویخانه، انباری و تجهیزات مکانیکی در کابینت های توکار و به صورت استراتژیکی در محیط خانه جای گرفته اند. اجزای آشپزخانه نیز به همین صورت و روی یک سکوی مرتفع قرار گرفته اند تا افراد در حین آماده سازی غذا، از منظره یکی از شاخص ترین خیابان های شهر لذت ببرند.
یک سکوی چوبی، به این سالن دلباز و بزرگ نظم بیشتری می دهد و جای دنج تری برای مبلمان و یک پس زمینه برای گلدان و وسایلی که صاحبخانه آن ها را جمع آوری کرده به شمار می رود. فضای خواب که از جنس فولاد مشکی است، دور از این سالن قرار گرفته تا در معرض صدا نباشد و هوای مطبوع تری داشته باشد.
پنل های اتاقکی که روی سکوی مرتفعی نصب شده و یک نقطه کانونی بصری محسوب می شود، با استفاده از یک سیستم پیشرفته باز شده و یکی از چند کاربری این اتاق را به نمایش می گذارند. پنل های چوبی مسطح و نور طبیعی ای که به داخل محیط می تابد، یک فضای آرام و ساده برای خواب به وجود آورده اند که اصلی ترین کاربری این اتاقک می باشد.
فضای جدید با بتن نمایان
آرین پاراکس در ادامه دو خانه با طراحی بتن دکوری تیره به شما معرفی خواهد کرد که به کمک عناصر تاکیدی بتنی و رنگی، شاداب و سرزنده شده اند. این عناصر قرمز و آبی در قالب مبلمان سفارشی، مبلمان لطیف و مدرن، آثار هنری و ریزه کاری های دکوری منحصر به فرد در خانه به کار رفته اند.
در خانه شماره یک آشپزخانه ای می بینید که با دیوارپوش بتن دکوراتیو اکسپوز طراحی شده و از حاشیه و پایه ستون و حفره های زرد که مخصوص بطری های نوشیدنی است برخوردار می باشد. در این خانه چراغ های های نورافکن سقفی داخل تورفتگی های زرد قرار گرفته، سکوی پنجره ها رنگ مخصوص به خود را دارند، و حتی کپسول آتشنشانی هم به طرز هنرمندانه ای تزئین شده. دومین خانه فضای تاریک و تیره تری دارد و از عناصر رنگی محدودتری برخوردار است اما عناصر بتنی به وفور در آن دیده می شود.
- خانه شماره یک آشپزخانه مشکی رنگی دارد که به یک حاشیه زرد مزین شده. این حاشیه با وجود باریک بودنش، انرژی و هیجان بصری زیادی در محیط ایجاد می کند که به این فضای تیره شادابی می بخشد. وسط آشپزخانه/غذاخوری یک جزیره بتنی قرار گرفته و نیمه پایین فضای سالن از دکوراسیون سرزنده تری برخوردار است. یک تابلوی نقاشی که خط افق را به تصویر کشیده، به خط میانی دیوار سالن جلوه می دهد. یک میز کم ارتفاع در حاشیه جزیره کار گذاشته شده تا افراد بتوانند از صندلی های غذاخوری معمولی سالن نیز برای صرف غذا استفاده کنند و محدود به استفاده از چهارپایه های بلند آشپزخانه نباشند. یک صندلی کم ارتفاع دیگر هم در کنار این صندلی ها و میز آشپزخانه قرار گرفته که مشابه آن در دکوراسیون اتاق خواب نیز به چشم می خورد.
مجسمه مدرن کنار پنجره، توجه بیننده را به این آستانه زرد و غیرعادی معطوف می کند.
کابینت های مشکی آشپزخانه، پایه ستون های زرد دارند و در حاشیه آن ها، کابینت زرد مخصوص نوشیدنی با حفره های مخصوص بطری به چشم می خورد. بافت شیاردار کابینت های فوقانی، با بافت لطیف و مسطح دیوار پشت اجاق گاز که از پشت نورپردازی شده در تضاد است. ادغام شدن وسایل آشپزخانه، ظاهری خلوت و صیقلی به این فضا داده. ظرف میوه مشکی رنگی هم در انتهای تصویر دیده می شود که در تیرگی دیوار و کانتر آشپزخانه گم شده.
کاشی های بتنی پولیش خورده، زمین آشپزخانه را از زمین اتاق خواب مجاورش متمایز می کنند. دیوار شیشه ای و درب های کشویی، این اتاق خواب و نشیمن مجاورش را به یک سالن متصل و یکسره تبدیل کرده.
حریم خصوصی اتاق خواب به واسطه کرکره های روشنی که در تصویر می بینید تامین شده. دور ستون بتن دکوراتیو اکسپوز به زیبایی کار شده ، یک میز دو نفره زرد و مشکی کار گذاشته شده که توسط خود این ستون به دو بخش تقسیم شده. دور تا دور اتاق هم با آستانه زرد پنجره ها دکور شده. هر دو بخش این میز کار، یک درب زرد دارند که وقتی باز می شود به یک آینه تبدیل می شود.
یک صندلی راحتی منحصر به فرد، یک میز عسلی شاخص و یک مجسمه مدرن، فضای این اتاق را شبیه به یک گالری هنری جالب و جذاب کرده.
درست زیر شیب سقف اتاق، یک تختخواب سفارشی چهار ستونی قرار گرفته. قاب زرد این تختخواب، به زاویه منحصر به فرد حاشیه آن جلوه می دهد. چراغ های نورافکن که داخل تورفتگی زرد سقف نصب شده اند، کمدهای لباس و نوار زرد تزئینی آن ها را روشن می کنند.
چراغ های آویز تجسمی بالای جزیره از تعدادی حلقه متالیک تیره که در ارتفاع بالا در هم تنیده شده اند تشکیل شده. پوسته بتنی جزیره آشپزخانه، با زوایای هندسی تزئین شده تا ظاهر تکراری و یکنواختی نداشته باشد. داخل این بدنه بتنی کمد و کابینت های زرد رنگ قرار گرفته که در مقابل قفسه های غذاخوری مشکی و بی روح با رنگ شاد و گرم خود، جلب توجه می کنند.
دیوار و سقف و درب راهروی ورودی همگی با رنگ زرد دکور شده. حضور یک آینه بلند هم به پخش این رنگ در فضا کمک کرده. حتی کپسول آتشنشانی هم با رگه های آبی مواج و نقاط زرد رنگ تزئین شده. کنار درب ورودی یک تورفتگی مخصوص نشستن تعبیه شده که با یک کوسن قرمز تاکیدی دکور شده. کنار تشک یک پریز برق زرد رنگ هم دیده می شود. دیوار مشکی داخل تورفتگی با یک تابلوی نقاشی رنگارنگ جلوه گرفته.
چند اثر هنری تجسمی نیز روی سطوح بتنی تزیینی که کار شده خودنمایی می کند.
- خانه شماره دو از نظر ترکیب رنگی، فضای تیره تری دارد. در این خانه از عناصر زرد و آبی کمتر استفاده شده و در نتیجه فضای خانه خنثی و آرام تر است. کاناپه چند بخشی طویل و مشکی، تنها دو کوسن آبی دارد و دیوار بتنی، با یک تابلوی نقاشی رنگارنگ تزئین شده. میزهای عسلی داخل نشیمن، در مرکز قالیچه سالن قرار گرفته و از نظر رنگی با محیط در تضاد هستند. تنها وسیله ای که بین نشیمن و ورودی خانه فاصله می اندازد، قفسه ای است که نور طبیعی را بین دو فضا عبور می دهد.
- حضور این قفسه به دلباز بودن سالن و متصل بودن فضاها به یکدیگر خدشه وارد نمی کند. پشت کاناپه نشیمن، یک جزیره با رویه مرمر قرار دارد. میز کنار درب ورودی، یک سیلوئت شیک و افقی با روکش پوری مشکی است که با درب ورودی هماهنگ شده. لوازم مسی رنگ داخل آشپزخانه، به این جزیره مشکی و صیقلی رنگ و لعاب می دهند.
روبروی کاناپه، یک تلویزیون با قفسه ای ساده در زیرش قرار گرفته. زیر این قفسه باریک و ظریف، تعدادی چراغ خطی LED کار گذاشته شده که به دیوار بتنی تزئینی پشت آن نور گرم و لطیفی می دهد.
سوی دیگر این جزیره چهارپایه هایی با رنگ مسی مشابه قرار گرفته تا افراد بتوانند هنگام صرف شام تلویزیون تماشا کنند. سطح دیوارهای بتنی دکوراتیو خام خانه با چراغ های عمودی زینت شده. یک چراغ افقی معلق هم با حضور نامحسوس خود فضای غذاخوری آشپزخانه را روشن می کند.
دو چراغ آویز باریک در ارتفاع پایین، نور متمرکزی در دو طرف تختخواب پخش می کنند. هدبورد دکمه ای پشت تخت، تا پشت قفسه های مجاور تخت هم پیش رفته.
نمونه طراحی دکوراسیون با بتن
در ساختمانی که مشاهده می کنید طراحی دکوراسیون منزل با بتن و چوب و کاشی ها و عناصر مشکی رنگ همگی در این آپارتمان اسپانیایی ترکیب شده اند .
این ساختمان به سه آپارتمان مختلف تقسیم شده بود ، به آپارتمان سمت راست نگاهی می اندازیم .
قدم به داخل که میگذارید ، شما مسقیما وارد سالن غذاخوری میشوید. کاشی هایی با الگوهای رنگارنگ از یک دیوار تا دیوار دیگر دور تا دور هم آشپزخانه و هم سالن غذاخوری وجود دارند .آشپزخانه ترکیبی از رنگ مشکی مات و کابینت های چوبی برای یک ظاهر مدرن و معاصر به دست می دهد .
جدا از کاشی ها و چوب ها ، باقی دیوار ها در آپارتمان بتنی هستند و کمک به ایجاد یک نوع حس سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی می کند .
رو به روی آشپزخانه اتاق پذیرایی میباشد . عنصر چوبی روی دیوار گرمای بیشتری به آپارتمان اضافه کرده است الینه طراحی بتنی جلوه خاصی به فضا داده و همچین یک پس زمینه برای قفسه ها و تلویزیون در بالای آن ایجاد کرده است .
در انتهای اتاق نشیمن اتاق خواب وجود دارد .عناصر مشکی و چوبی با محیط های دیگر آپارتمان پیوند میخورد ، در حالی که قفسه بندی باز، یک فضای عمودی کوچک را شامل می شود .
طراحی داخلی بتن و چوب
درطراحی های مدرن تلفیق دو متریال چوب و بتن در نمای داخلی و خارجی ویلا ترکیب هیجان انگیزو جالبی از تضاد بین رنگ ها ایجاد کرده . تلفیق رنگ گرم چوب و مصالحی به رنگ خنثی و سرد.که همواره شکوه بنا را به رخ می کشاند .
اصولا در طراحی ویلاهایی که قرار است با این دو متریال پایه ریزی شوند سقف های مرتفع و بلند در نظر گرفته می شود. و همچنین از دیوارهای کمی برای جداسازی بین فضاهای مختلف داخلی خانه استفاده می گردد . پنجره های به سبکی طراحی میگردند که قدی و بلند باشند زیرا هم یک چشم انداز زیبا از فضای خارجی ویلا دارند و هم از نور طبیعی در فضای داخلی استفاده می شود .
در این طراحی داخلی با بتن شاهد تلفیق جالبی از تزئینات چوبی با رنگ گرم و سطوح طوسی با رنگ سرد هستیم. همه این جزئیات داخل قاب های مشکی و فلزی قرار گرفته و در سرتاسر این خانه لوکس و مرتفع دیده می شوند. نوارهای چوبی باریکی که روی سقف،نرده پلکان و چند نقطه دیگر می بینید، به خوبی با سطوح طوسی و زمختِ خانه، (مثل سنگ، گرانیت، سفال های رنگی، و بتن) هماهنگ شده و مجموعه جالب و جذابی به وجود آورده اند.
تلفیق متریال ها در طراحی داخلی
درواقع این ترکیب و تلفیق های غیرمعمول، پس زمینه خوبی برای مبلمان و چیدمان مدرن این طراحی داخلی با بتن و چوب محسوب می شوند. مثل چراغ های حبابی ظریف و معلقی که مثل بادکنک بالای میز آویزان شده و به نقطه کانونی این فضا تبدیل شده اند.یا تضادی که بین رنگ های گرم و سردِ محیط برقرار است. بافت های طوسی و ذغالی و مشکی در مقابل کوسن و اثاثیه و رومبلی های زرد خردلی. همه این تضاد و ناهماهنگی ها،در عین حال که باشکوه و موزون هستند، فضا را شاد و مهیج کرده اند.
در معماری این طراحی داخلی ویلا با چوب و بتن از ارتفاع،تورفتگی،تاج های سقفی و سقف های مرتفع در اَشکال مختلفی استفاده شده که به مدرن بودن خانه دامن زده.در طبقه اول که بین فضای داخل و خارجی اش هیچ مرزی وجود ندارد، اتاق های عمومی اعم از آشپزخانه، غذاخوری و نشیمن قرار گرفته. همه این اتاق ها در یک سالن اُپن، کنار یکدیگر ساخته شده اند. ستون های بزرگ، و پارتیشن های جالب شیشه ای یا چوبی، کاملا کاربردی و مدرن هستند.
تاثیر تضاد رنگ ها در طراحی داخلی
تضاد رنگها یکی از اصول مهم در طراحی داخلی است که تأثیر قابل توجهی بر احساس و اثرگذاری فضا دارد. استفاده از تضاد رنگها در طراحی داخلی میتواند به شکلدهی، تعادل و جذابیت بیشتر به فضا کمک کند. در ادامه، برخی از تأثیرات تضاد رنگها در طراحی داخلی را بررسی میکنیم:
برجستگی و تعریف فضا: استفاده از تضاد رنگها میتواند الگوها، شکلها و جزئیات مختلف در فضا را برجسته کند و به تعریف و تمایز بخشیدن به عناصر مختلف کمک کند. برای مثال، استفاده از یک رنگ تیره در پشت زمینه و یک رنگ روشن برای عناصر جزئی میتواند تأثیر بصری بزرگی داشته باشد و به تعریف دقیقتر از اجزای فضا کمک کند.
ایجاد تعادل و هماهنگی: تضاد رنگها میتواند برای ایجاد تعادل و هماهنگی در فضا مؤثر باشد. با استفاده از تضاد رنگی در مناطق مختلف، میتوان نقش هر بخش را به خوبی تعیین کرده و تعادل بین رنگها و الگوها را حفظ کرد.
ایجاد احساسات و تأثیرات روحی: هر رنگی احساسات و تأثیرات خاصی بر ذهن و روح انسان دارد. استفاده از تضاد رنگها میتواند به شکلدهی احساسات مختلف مانند آرامش، انرژی، شادابی یا محافظهکاری در فضا کمک کند.
سخن آخر
در این نوشته نمونه های جذابی از طراحی دیوار خانه با بتن دکوراتیو اکسپوز معرفی شد اگر علاقه مند به طراحی دکوراسیون منزل یا محیط کار خود هستید با آرین پاراکس تماس بگیرید
پیامتان را بنویسید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.