نوشته‌ها

طراحی داخلی استودیوی نوآوری و تکنولوژی

طراحی داخلی استودیوی نوآوری و تکنولوژی

 ظاهر، فضا و تجربه این محیط سنت ها را به چالش کشیده و مشتری را به درگیر شدن دعوت می کند. این استودیو، یک آزمایشگاه نوآوری را به ایجاد روش های جدید تفکر درباره زندگی و پول اختصاص داده. این پروژه گروه CYBG است که شرکت طراحی داخلی و معماری Four-by-Two را برای آفرینش آن راه اندازی کرده. این شرکت با استفاده از حس انسانی کردن تکنولوژی و از طریق سفرهای بدون توقف، مشتری و برندها را به هم وصل می کند. تیم معماری، طراحان داخلی، طراحان گرافیک، طراحان گرافیک جنبشی، متخصصان تکنولوژی نوآور، فیلمسازان و نقشه کش های پروژه ای شرکت Four-by-Two، با همکاری صمیمانه و تعامل سازنده خود با شرکت CYBG این پروژه مجزا را به اتمام رساندند.
ادامه مطلب …

طراحی داخلی شرکت نرم افزاری

طراحی داخلی شرکت نرم افزاری

“طراحی داخلی شرکت نرم افزاری Slack در کانادا”

شرکت مهندسی Leckie Studio  طراحی داخلی شرکت نرم افزاری Slack واقع در ونکوور را انجام داده است . این شرکت که بر پایه ارتباطات بنا شده و چندین جایزه برده، به تازگی شعبه جدید و چند طبقه خود را افتتاح کرده. هر شعبه این شرکت فضای صنعتی با جزئیات ظریف و مدرن را به تصویر می کشد. این شعبه خاص هویت تاریخی ساختمان را با نمایش آجرها، ستون های چوبی اصیل و زیربنای مکانیکی حفظ کرده. فلزهایی که دیوارها را از هم جدا کرده با لاک الکل مفرغ مات پوشیده شده.

ادامه مطلب …

طراحی داخلی فروشگاه پلی استیشن

“طراحی داخلی فروشگاه پلی استیشن سونی در کره جنوبی”

به دنبال موفقیت پلی استیشن ۴، این دستگاه که دامنه کاربران بومی خود را افزایش داده به ۱ سالن نمایش مستقل نیاز داشت. این مکان ۱۰۰ مترمکعب مساحت دارد و تمام لوازم از این قبیل را در ۱ نقطه جمع آوری کرده. مضمون این کار ۱ بار در فروشگاه شراکتی شهر sejong امتحان شده. حالا تصمیم گرفتیم با امکانات بیشتر در مجتمع Yongsan هم راه اندازی کنیم. طراحی داخلی فروشگاه پلی استیشن از ۳ بخش فروش در فضای باز، کاربرد نمایشی برای تحریک هیجان و به حداکثر رساندن هویت برند تشکیل شده. مضمون خاص فروشگاه شراکتی پلی استیشن سونی که در حال حاضر راه اندازی شده “اتصال” است. این اتصال به معنی ارتباط بین مشتری و برند، گردش فضای فروش و محل نمایش، هارمونی طبیعی محیط و محصول می باشد. برای رساندن مفهوم معلق بودن فضا تصمیم گرفتیم میزان سفیدی زمین و قدرت انعکاس (شفافیت) آن را از قبل هم بیشتر کنیم تا تصویر چرخشی سقف بهتر به چشم بیاید. دیوار دور تا دور مغازه واضح است. شیشه شفاف آن باعث می شود افراد از بیرون فروشگاه به راحتی داخل آن را ببینند. قصد داشتیم پایه های آزمایشی نمایش از هر زاویه ای دیده شود تا حرکات شبیه سازی آن توسط افراد خارج از فروشگاه هم دیده شود.

ادامه مطلب …