دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی

“دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی در هلند”

پنجره های سقفی توس شکل و پنجره های دیواری در دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی در هلند، منظره ای از باغ روبرو را درتیررس بیماران قرار می دهد. این کلینیک که در شهری در شرق هلند قرار دارد، بخشی از مجموعه موسسات درمانی خارج از شهر را تشکیل می دهد. شرکت مهندسی که پروژه این کلینیک را به دست داشته قصد داشته یک مطب ارتودنسی خلوت و آرام پر از نور شبیه مجسمه بسازد که نماد این محله باشد. دیوارهای سفید زاویه دار این ساختمان که سطح گسترده ای از نور را در بر می گیرد، مناظر اطراف و چشم اندازها را قاب بندی می کند. سقف مرتفع آن از ورقه های پروفیل آلومینیومی ساخته شده که فضای داخلی را بزرگ نشان می دهد. معماران این شرکت طراحی داخلی تصمیم گرفتند بالای راهروی مرکزی این کلینیک پنجره های سقفی نصب کنند که خط الراس سقف را متصل کرده و حجم زیادی نور وارد محیط می کند. قاب های چوبی توس شکل پنجره های راستای ورودی را در بر گرفته اند و کل طول مطب را مثل مهره های ستون فقرات دنبال می کند، البته با یک قطعه اریب مجزا.

دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی

ترکیب ویژگی مجسمه همراه با موقعیت آزاد و چشم اندازهای آن، معرف و نمایان گر در دسترس بودن و هویت آزادانه این کلینیک است. طراحی پلان باز ساختمان و مناظر بزرگ و وسیع باغ روبرو، فضایی پرنور و دلباز تشکیل می دهد که به بیمار حس راحتی می دهد. نور طبیعی از پنجره های سقفی چوبی توس شکل که نقش پایه اصلی ساختمان را دارند عبور می کند. ادامه دیوارها به شکلی ساخته شدند که یک ورودی محاصره شده تشکیل داده و منتهی به میز پذیرش چوبی سبکی می شوند که به شکل اریب در ارتفاعی بالاتر قرار گرفته. در کنار میز راهرویی در زیر نورگیرهای سقفی ادامه پیدا کرده و به سالن اصلی منتهی می شود. اتاقک های درمانی بدون در به صورت یک خط، در بخش رو به باغ ساختمان قرار گرفته اند و با وجود صفحات شیشه ای کم ارتفاع بین صندلی این اتاقک ها که آن ها را از هم جدا می کنند، به دندانپزشک فرصت بررسی روند باقی درمان ها را می دهد.

دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی
دکوراسیون مطب دندانپزشکی
۲ اتاقک خصوصی دیگر در فضای بسته تری در طرف دیگر ساختمان که بخش های اشعه ایکس، استریلیزاسیون و اتاق مدل قرار دارند، ساخته شده. معماران این شرکت دکوراسیون داخلی که به دنبال ساخت فضایی ساکت و آرام برای بیماران بودند، یک پالت رنگ خنثی برای دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی انتخاب کردند، مثل مبلمان چوب توس با رنگ کم و قاب های شیشه ای نیمه شفاف برای گنجه های اطراف راهرو. این نوع دکوراسیون مطب با دیوارها و سقف سفید اما زمینی طوسی تکمیل می شود.

باقی کلینیک هایی که قصد کاهش اضطراب بیمار را داشتند مثل یک ساختمان جراحی در تایوان، این سبک دکوراسیون مطب را در یک دانشگاه تمرین دندانپزشکی و اتاق نشیمن امتحان کردند که برای ایجاد محیطی آرامش بخش از رنگ های خنثی استفاده کرده اند. این شرکت طراحی داخلی که در معماری داخلی و شهرسازی تخصص دارد، مدت ها قبل در هلند یک پروژه طراحی ویلا که مثل پازل است را به پایان رسانده، در آمستردام طراحی خانه قایقی انجام داده و یک خانه آجری در Duiven را به صورت ۳ گوشه بزرگ تر کرد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *